ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος που παραγγείλατε εφόσον δεν ικανοποιείστε από την εφαρμογή, το μέγεθος ή το χρώμα . Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα μέσω της διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας email στη διεύθυνση sales@l-ago.com.

Μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται να επιστρέψετε προϊόντα με αίτημα την ανταλλαγή τους εφόσον έχετε προβεί ήδη σε δύο (2) συνεχείς επιστροφές τους με το ίδιο αίτημα, εξαιρουμένων βεβαίως των περιπτώσεων των ελαττωματικών προϊόντων

Λάβετε υπόψη ότι τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από εμάς για την πρώτη αλλαγή του προϊόντος μόνο για προϊόντα αξίας άνω των 80 ευρώ και πάντοτε εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του παρόντος όρου. Για κάθε επόμενη αλλαγή τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν εσάς.

Αλλαγές για προϊόντα που αγοράστηκαν κατά την περίοδο των εκπτώσεων γίνονται κανονικά εντός των ορισμένων ορίων. Σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράστηκε εντός της περιόδου των εκπτώσεων δεν είναι πλέον διαθέσιμο κατά το χρόνο που δικαιούστε να προβείτε στην αλλαγή του, σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο είδος του καταστήματος και να πληρώσετε την διαφορά εάν αυτή υπάρχει.

Τα έξοδα με τα οποία επιβαρύνεστε στην περίπτωση της αλλαγής είναι αυτά της εκ νέου αποστολής, όπως αναφέρεται ανωτέρω.
Οι αλλαγές εντός Ελλάδος στέλνονται αποκλειστικά με την Courier Center . Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα γίνονται δεκτές οι επιστροφές και οι αλλαγές προϊόντων, αλλά ούτε και οι επιστροφές χρημάτων για αγορές που έχουν γίνει σε εκπτωτικά BAZAAR ή προϊόντα με έκπτωση μεγαλύτερη του 60%

 

Πιστωτικό σημείωμα
Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, χωρίς να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση ενός προσωπικού πιστωτικού σημειώματος-κωδικού, που μπορείτε να εξαργυρώσετε και για οποιοδήποτε προϊόν. Το πιστωτικό σημείωμα έχει διάρκεια έξι (6) μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Αν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση (εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου πρόκειται για κάποιο από τα προϊόντα του όρου 15.2 κατωτέρω, όπου το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν παρέχεται) εντός 14 ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, ή στην περίπτωση παραγγελίας με περισσότερα προϊόντα μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο του τελευταίου προϊόντος.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μπορείτε είτε στέλνοντας email στη διεύθυνση: sales@l-ago.com είτε γράφοντας στην φόρμα επικοινωνίας μας, εκφράζοντας την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από αυτήν τη Σύμβαση με ρητό τρόπο (π.χ. αποστέλλοντας ένα email).

Για να υπαναχωρήσετε εμπρόθεσμα, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.

 

 

Αποτελέσματα Υπαναχώρησης

Αν υπαναχωρήσετε από αυτή τη Σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε το προϊόν και εφόσον ελεγχθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων με τα οποία σας το αποστείλαμε εξαρχής (καρτελάκι, απόδειξη, συσκευασία, συμπληρωματικά αξεσουάρ της εταιρείας) καθώς και συνοδευόμενο από το έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε στη σελίδα μας .

Έχουμε κάθε δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος στην περίπτωση που καταλάβουμε ότι έχει φορεθεί περαιτέρω της μιας δοκιμής ή και έχει φθαρεί,, έχει πλυθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο καθώς επίσης και αν δεν μας έχετε ενημερώσει εντός προθεσμίας.
Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς το κουτί του σχεδιαστή, σε κατεστραμμένο κουτί ή παπούτσια τα οποία έχουν σημάδια στις σόλες, είναι «πατημένα» δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

 

 

Θα επιβαρύνεστε με τα άμεσα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.

Ευθύνεστε για κάθε απομείωση της αξίας των προϊόντων ως απόρροια τέτοιας μεταχείρισής τους που αλλοιώνει την φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους. Οι επιστροφές εντός Ελλάδος στέλνονται αποκλειστικά με την Courier Center Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.